Szolgáltatási feltételekKézimunkabirodalom.hu

kezimunkabirodalom

Üdvözöljük!
 

Köszönjük, hogy oldalunkra, a BCSH Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1042 Budapest, Árpád út 54.; cégjegyzékszáma: 01-19-921858; adószáma: 14827286-2-41; ügyvezetője: Balázsné Hallai Andrea) által üzemeltetett Kézimunkabirodalom fantázianevű, a székhelyen található kézimunka üzlet  webáruházába látogatott. Az itt bemutatott árukat megtalálhatja a székhelyen, (1042 Budapesten, Árpád út 54.) szám alatt működő Kézimunkabirodalom fantázianevű üzletünkben. Webáruházunk nem teljes. Üzletünkben a teljes termékpalettánk megvásárolható, míg az áruház webes felületére nincs minden feltöltve, amennyiben más terméket is keres, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, a megrendelés mellé szívesen postázunk egyéb termékeket pl. gumik, cérnák. Egyes termékek fényképének a minőségéről is látszik, hogy nem katalógusból lettek bemásolva, hanem az üzletünkben megtalálható termékek lettek megörökítve. A webáruházban szereplő termékek általában vannak üzletünk polcain, ideiglenes hiány azonban előfordulhat. Amit lehetséges azonnal jelzünk oldalunkon, mivel azonban elsősorban üzletként működünk képtelenség a több ezer terméket folyamatosan nyomon követni. Igyekszünk azonban minden termékünkből megfelelő mennyiséget raktáron tartani. Amennyiben a rendelt termék véletlenül mégsem kapható a megrendelésekor arról haladéktalanul tájékoztatjuk. Ennek megfelelően kérem, hogy különösen az előreutalásos fizetés alkalmával minden esetben várja meg az Ön által megadott e-mail címre érkező számlamásolatot.


Személyes átvétel üzletünkben lehetséges nyitvatartási időn belül, ebben az esetben többi termékünk is megtekinthető, megvásárolható, hiszen székhelyünkön működik üzletünk, nem csak webáruházunk átvételi pontja. Webáruházunkban  természetszerűleg minden termék nincs feltöltve. Egyes akcióink webáruházon keresztül történő megrendelés esetén vehetőek igénybe, de ebben az esetben is választható személyes átvétel.  Üzletünkben a készpénzes fizetés mellett, kártyás fizetésre is van lehetőség.

Amennyiben a megrendelt termékek átvételéhez a vételár előreutalást választja, kérem várja meg, amíg a számla másolatát az Ön által megadott e-mailcímre megküldöm, hogy csak az éppen raktáron lévő termékek, illetve az esetleges módosítások legyenek kifizetve. Amennyiben valamely termék éppen nem elérhető az Ön által megadott elérhetőségek egyikén tájékoztatjuk a beérkezés várható dátumáról, illetve esetlegesen helyettesítő terméket ajánlunk fel.

A postázással kért termékeket futárszolgálattal szállítjuk ki a megrendelést követően a lehető leggyorsabban. Amennyiben a csomag súlya indoklja, postázásra a futárszolgálat helyett a Magyar Posta szolgáltatását vesszük igénybe. Általában a kisebb súlyú a vételár előre utalását választó megrendelések esetében  tértivevényes ajánlott levélként kerülnek a csomagok feladásra.

Kérem előreutalásnál minden esetben várja meg a visszaigazolásként kapott számlamásolatot, mivel a különbözet visszautalása legtöbbször többe kerül, mint a visszautalandó összeg.

Az utánvételes csomagok nem kereste jelzéssel történő visszaérkezését követően a legközelebbi rendelés esetén a rendelt termékek utánvételes feladását társaságunk megtagadhatja, más – előreutalásos – csomagként a termékek feladása lehetséges.

A csomag átvételét követően bármiféle probléma merül fel kérem azonnal jelezzék. Mindent igyekszünk orvosolni. Sérült, megbontott, piszkos terméket nem cserélünk és nem váltunk vissza. A levágott méterárut csak minőségi kifogás esetén cseréljük, azt nem áll módunkban visszacserélni. Kivételes esetekben, minimum 1 méteres anyag esetében méltányosságból csere elfogadható.

Nem minőségi probléma esetén a termék visszaküldésének, valamint cseretermék elküldésének költsége a vásárlót terheli.

Jó vásárlást kívánok. Esetleges kérdéseikre e-mailben, illetve az üzlet telefonszámán válaszolunk (06-1-3691555).


kezimunkabirodalom.hu


Rólunk

Kapcsolat