Újabb és újabb kötőfonalak és horgolófonalak érkeztek

Szeretném minden érdeklődőnek jelezni, hogy további tavaszi-nyári fonalak érkeztek.

Akinek eddig könnyen ment a választás most már neki is fájhat a feje. Jelenleg több mint 30 fajtájú, minden fajtának teljes színpalettájából tudunk kifejezetten tavaszi-nyári fonalakat adni. A felsorolt termékek az üzletből elvihetőek, jelenleg is polcon vannak. Egyes színekből esetlegesen előfordulhat készlethiány, de nem jellemző. Természetese az őszi-téli kollekció is folyamatosan kapható. Közeledünk a 2 tonna raktáron lévő fonalhoz, amely általában kilónként különbözik.

Megérkeztek a mohair fonalak is, így hatalmas szín és összetételkínálat van már ebből a termékből is. Színátmentes, egyszínű vékonyabb, vastagabb, selyem-mohair összetétel. Gyönyörű színek, az idei divatnak megfelelő csipkekötésekhez kiváló.

Az új kedvencből a fodorfonalakból már az első ruhaneműk is készülnek. Hiszen tavaszodik. Az ebből készült sál kifejezetten tavaszi, de előbb-utóbb végre meleg lesz, így a sálon tovább kell lépni.

Az idei szezonban a horgolás szerelmeseinek is teljesen új kínálattal kedveskedünk. A vastagabb 5-ös horgolóból már kétfajtát is tartunk teljes színpalettában, a 10-es, 20-as és 80-as vastagságú vagy vékonyságú horgolófonalakat is tartjuk teljes színpalettában. A köztes vastagságokból is jelentős mennyiségű a színvariáció.

A minőségi fonalakhoz, minőségi eszközöket is biztosítunk. A KnitPro termékeket kibővítettük, már a kötőtűkön kívül minden méretű horgolótűnk, sor és szemjelölő is érkezett.