Fonalak árcsökkentése

Tisztelt Vásárlóink!

Több fontos, a közelmúltban történt kedvező eseményről kell beszámolnom Önöknek.

Az első és legfontosabb, hogy bár mindenfelől a kötőfonalak áremelkedését hallani, nálunk erről jelenleg nem esik szó. A legnépszerűbb termékeink — mint például Essentials Cotton, Baby Classic, Essentials Cotton Blends, Soft Merino, Can-Can, Susi, Solo stb-stb. — árának emelkedését a kedvező tárgyalások miatt nem szükséges megtennem.

További kedvenc fonalaink árát még csökkenteni is tudjuk:
Essentials Merino 1.385 Ft helyett — 1.250 Ft
Pom-pon 2.570 Ft helyett — 2.300 Ft
Mini pom-pon 1.285 Ft helyett — 1.150Ft
Creative Chenille 2.200 Ft helyett — 1.800 Ft
Daisy 620 Ft helyett — 550 Ft
Amy 500 Ft/5 dkg

Kölnben is jártunk áprilisban, egyrészt nagyon tetszett már a tavalyi kiállítás is, másrészt idén több tavaly meglátogatott partnerünk, illetve az év folyamán partnerre vált gyártó hívott meg minket, hogy megmutathassa újdonságait. A nagy Vásárról összefoglalót a honlapunkra írtunk is. Ennek az eredményéről is tájékoztatnám Önöket. Szétnéztünk, kipróbáltunk, tárgyaltunk… Ezek után választottunk egy kiváló minőségű olasz gyártót, akivel meg is kezdtük az együttműködést, az első megrendelésünk ma reggel leadtuk. Ezeknek a fonalaknak többsége az igazi élő gyapjú, a Woolmark védjegyével is rendelkezik, rövidesen megérkezik. Árfekvése pedig igazán kedvező lesz, mivel közvetlenül a gyártótól vásároljuk. A próbakötéseket is megkezdtem az érkező fonalakból, így mire a termék polcra kerül kézzel fogható minta is lesz belőle. Terveink szerint legalább 6 különböző vastagságú extra merino gyapjú, valamint legalább 3 fajtájú keverék érkezik folyamatosan a nyáron. Szokásunknak megfelelően a kiválasztott fonalakat minden létező színben rendeljük. Köztük a legtöbb 40-45 színből áll, de a kedvencem, amelynek az ára verhetetlen lesz 74 színárnyalatú. Érkeznek új effekt fonalak, valamint különleges buklé fonalak is. A mohairek már meg is jöttek. Üzletünkben a fonalak mintái már foghatóak, színkódjuk nem másolt, hanem a szín az eredeti fonal mintjából választható. Mivel ezen fonalak mindegyikét a nyár végig folyamatosan megrendeljük kb. 2-3 hetenként érkeznek. Így a raktáron lévő, azonnal elvihető összeses kötő- és horgolófonal termékünk — kb. kilónként más és más — el fogja érni a 2 tonnát. Ha valaki rajtam kívül beleszeret valamelyik fonalba azt a következő rendelésbe betesszük attól függetlenül, hogy éppen az van-e soron.

Idén is megrendezésre kerül Szamosközi Antal által készítetett gobelinekből a kiállítás, amit 30.000 Ft értékű képkeretezéssel ismét támogatunk.

A rövidárut is bővítjük extra gombok érkeznek Németországból. Megérkezésüket két héten belül várjuk, de természetesen erről is mindenkit tájékoztatni fogjuk.

Tovább bővítjük kötőtű és horgolótű kínálatunkat is. A népszerű KnitPro termékeit az újdonsággal bővítjük. A kötőtűk üzletünkben kipróbálhatóak, akárcsak a fonalak.

Mindenkit várunk szeretettel.